چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۳
بازخوانی توصیه‌های اخلاقی آیت‌الله مجتهدی تهرانی پیرامون درمان وسوسه‌های شیطان

حوزه/ مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی(ره) در توصیه‌های اخلاقی خود با اشاره به هجمه وسوسه‌های شیطانی پیرامون اصول اعتقادی نظیر توحید، نبوت و معاد، مداومت بر ذکر شریف «لاحول ولا قوة إلا بالله العلی العظیم» را به عنوان درمان قطعی و راهکار رهایی از این تردیدهای فکری معرفی کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، تردیدهای فکری و وسوسه‌های شیطانی پیرامون مبدأ، معاد و اصول اعتقادی از جمله هجمه‌های خطرناکی است که گاه قلب انسان را نشانه می‌رود. ابلیس با ایجاد شُبهات و افکار بازدارنده تلاش می‌کند تا آرامش درون مؤمن را مخدوش ساخته و ایمان او را متزلزل سازد. در ادامه راهکار درمانی و راهگشای مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی برای دفع این وسوسه‌ها را بررسی می‌شود.

آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):

شیطان سراغ بعضی اشخاص می رود و آنها را دچار وسوسه می کند که : «خدا هست؟ نیست؟ آیا پیغمبر راست است؟ این حرف‌ها راست است؟ قیامتی در کار هست؟ آنها هم هر کاری می‌کنند که شیطان را رد کنند نمی شود.

چنین کسانی باید زیاد ذکر «لا حَولَ وَلا قُوَّةَ إلّا بِاللّهِ العَلِی العَظیم» را بگویند.

گاه پیش می آید که کسانی مبتلا به وسوسه های شیطان می شوند، آنها نزد من می آیند و من این ذکر را یادشان می دهم.

منبع: در محضر مجتهدی، ج ۲، ص ۳۱

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha